BH73C**, un şofer imbecil

În mod normal sunt un şofer calm în trafic, nu mă iau după tine dacă faci prostii şi nici nu te şicanez în trafic.

Din păcate nu toţi suntem aşa şi mai dăm câteodată de imbecili.

În jurul orei 19 am pornit înspre Biharia şi de îndată ce am trecut de Lidl s-a pus voios pe banda 2 un Logan. Nu s-a remarcat deloc până când s-a pus cot la cot cu un Golf gri care mergea regulamentar pe banda 1 cu 50km/h sau sub.

Dăm un bliţ să treacă pe banda 1 şi oare ce a făcut stimabilul? Îmi face semn că nu va face asta. Acum începe partea mai puţin normală. Măcar de ziceai că o ţinea constant 50 că vezi doamne respectă legea la sânge dar nu era aşa. Cum accelera Golf-ul, cum accelera şi el deci nu conducea legal nici pe departe.

Dăm iarăşi nişte bliţuri dar degeaba. S-au mai strâns câţiva pe banda 1, câţiva pe banda 2 dar nu aveam ce face aşa că a trebuit să mergem frumos în spatele lor. Desigur, alternativa era triplaj dar nici nu intră în discuţie aşa ceva. Am stat frumos, l-am mai bliţat, am ţinut faza lungă când am văzut că nu vine nimeni din faţă dar în zadar.

Să vedeţi ce pui de Schumacher era. Lua curbele de zici că era pe pistă. Sunt câteva curbe de 90 de grade acolo dar la fiecare curba 80% din maşina era pe contra-sens. La cum conducea am zis că nu ne complicăm existenţa cu aşa specimen biped.

Era să intre în mine că e el cretin şi imbecil. Pe banda 2 era unul oprit că vroia să facă stânga aşa că al nostru şofer de lighean a semnalizat că intră pe banda 1 şi a frânat puţin. Când a văzut că a virat la stânga maşina care se angaja să facă asta, repede s-a băgat înapoi pe banda 2. Eu nu am accelerat, am mers la fel dar fiindcă deşteptul a frânat când a schimbat benzile eram lângă el. Dacă nu puneam frână, intra în noi.

Ne-am despârţit doar la sensul giratoriu din capătul Episcopiei (cel care merge ba la gară, ba către Real 2).

BH73C**, Eşti un imbecil!

Nu îi pun numărul întreg fiindcă nu cunosc legea în domeniu, bănuiesc că nu ar fi tocmai legal.

Facebook comments:

You may also like...

4 Responses

 1. Adi Laboş says:

  Bogdane, puteai să-i pui numărul întreg, e public – nu e cod numeric personal. Şi-o merită, dacă e imbecil. Şi eu i-am pus la “gazeta de perete” pe lipsiţii de coloană care se cred zei la volan – cu număr şi cu tip de maşină cu tot.
  Iar pe viitor, fă ce voi face şi eu în curând: îmi iau o cameră de maşină, cu care voi filma totul în trafic. Aşa am şi dovezi. Să mă dea în judecată apoi toţi neanderthalienii pe care îi imortalizez făcând tâmpenii pe şosele.

  • Mortu says:

   Am pornit şi noi filmarea după ce era să intre în nou dar nu se observă nimic în afară că stă scai de golfu de pe banda 1 aşa că nu am pus niciun video.
   Pe viitor, e un MUST. O să îmi iau un alt telefon şi îmi procur un suport de maşină pe măsură :D

   • Adi Laboş says:

    Off-topic. rogu-te, recomandă-mi un telefon bun, nu foarte scump, nu ieftin ca braga, care să meargă şi bine spre genial şi care să fie în oferta RCS. Mulţumiri!

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: