Broșură RCS RDS cu abonamentele Optim și Complet

Pliantul a suferit câteva modificări. Cel vechi, este AICI.

Modificările aduse ar fi următoarele:

S-au scos din ofertă modelele: Huawei Y210; Huawei Y511. Cu alte cuvinte, dacă aveți sesizări să fiți sunați când ajung pe stoc să resunați la RCS RDS să vă alegeți alt telefon (asta dacă nu ați fost sunați deja pe tema asta) … ca să nu așteptați degeaba.

S-au introdus modelele:

 1. Allview a5 Duo – la abonament de 3 euro/lună, timp de 24 de luni. Se achită doar 100 lei avans și e proprietatea voastră.
 2. Allview P5 Symbol –  la abonament de 3 euro/lună, timp de 24 de luni. Se achită avans de 150 lei + 25 lei/lună timp de 24 de luni SAU 35 lei/lună timp de 12 luni.
 3. Allview V1 Viper 16GB – la abonament de 5 euro/lună, timp de 24 de luni. Se achită avans de 150 lei + 30 lei/lună timp de 24 de luni SAU 50 lei/lună timp de 12 luni.
 4. Allview X1 Soul – la abonament de 7 euro/lună, timp de 24 de luni. Se achită avans de 350 lei + 50 lei/lună timp de 24 de luni SAU 80 lei/lună timp de 12 luni.

Mențiuni importante față de pliantul precedent:

La Optim 10 / Complet 12 sunt minute NELIMITATE naționale și internaționale în loc de 1200/1500 – OFERTĂ VALABILĂ DOAR PENTRU BIHOR ȘI TIMIȘ!

De asemenea, informațiile din acest articol sunt de actualitate.

Pliantul:

@EDIT 08.07.2014ARTICOLUL DE ACTUALITATE PE TEMA OFERTEI DE TELEFOANE RDS VEȚI GĂSI PRIN CLICK AICI !!!!

Facebook comments:

You may also like...

9 Responses

 1. spanac says:

  buna treaba, s-au prins si astia de la allview cum merge treaba. mai trebuie sa le exporte mai bine si gata, sse pot bate cu altii de prin coreea

 2. Flow says:

  Salut, Mortu.

  Te rog ajuta-ma cu o informatie.

  Sunt din Oradea si am un abonament de 7 euro de ~1 an de zile, l-am luat cu un S3 mini. In momentul respectiv in abonament nu aveam inclus nici un minut national, doar nelimitat in reteaua Digi.

  S-a actualizat aceasta oferta si pentru abonamentele vechi ? Am vreun minut national inclus sau oferta e doar pentru noile abonamente ?

  Multumesc anticipat de informatie.

  • Mortu says:

   Salut,

   Nu ai minute naționale/internaționale incluse deoarece oferta SMART de care ai beneficiat tu avea așa cum ai zis tu minute/mesaje nelimitate DOAR în rețea.

   Având deja oferta pe Smart ai 2 posibilități:

   1. Vrei să ai pe numărul unde ai acum activat abonamentul SMART oferta cu OPTIM/COMPLET se poate doar că se vor plăti abonamentele ÎN PARALEL până expiră perioada contractuală la oferta SMART. ATENȚIE însă. dacă alegi să suprapui ofertele, doar beneficiile noului abonament vor fi active (optim/smart). Tot ce ține de SMART nu va mai fi activ, se va activa doar ce ține de OPTIM/COMPLET.

   2. Contractezi separat un abonament Optim/Complet.

 3. Blimp says:

  Nu stii cumva cand o sa isi extinda oferta aceasta pe plan national?

  • Mortu says:

   Nu e preconizată o dată anume. Cert este că oferta se bucură de mulți doritori și cel mai probabil va fi extinsă pe plan național.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: