Cum a fost la 21 Street food Oradea

Înainte de toate, NU este vorba de Street food Festival ci de localul 21 Street food Oradea situat pe Vasile Alecsandri 21.

A se nota faptul că le-am călcat pragul în mijlocul săptămânii (MierCURi) și mai erau 2 clienți în local care probabil își așteptau comanda. Eu am fost acompaniat de încă 5 suflete înfometate.

Toți ne-am luat Gyros-kebab de pui la 13,99, ne-a dat și limonadă din partea casei. Am decis să alegem localul din cauza pozei de prezentare postate pe Facebook care arăta chiar bine.

A arătat bine și când le-a făcut … după ~40 de minute ceea ce mi se pare enorm de mult. A omis să facă 1 din cele 6 așa că eu am rămas cu buza umflată și l-am cerut la pachet că nu mai aveam de gând să stăm.

Câteva puncte ce vreau să subliniez:

  • aspectul comercial aprox. cum e în poza de prezentare, deci foarte mâncabil
  • cartofii, mix-ul de legume- gustoase, carnea la fel cu mențiunea că în fiecare bucățică de carne zici că era un mic zgârci ce nu-ți venea să-l mănânci. Așa era în toate nu doar în a mea!
  • mâncarea nu îți e adusă la masă, ești chemat să vii după ea – nu mă deranjează deloc dar asta înseamnă să fii atent la om ca să știi când să mergi după comandă
  • băiatul care ne-a luat comanda și le-a preparat … jos pălăria. Politicos, amabil tot ce vrei

La final, nu am fost prea încântați de timpul de așteptare și probabil dacă s-ar găsi o cale să eficientizeze asta, oamenii care le calcă pragul o să revină. Noi din cauza asta am rămas cu un gust ușor amar.

Bine, aici poate îmi lipsesc mie niște țigle de pe casă dar mă deranjează să văd cuvântul kebap scris cu b la capăt. Asta doar din principiul că dacă tot iei ceva, folosește cuvântu de la mă-sa de acasă :)

Detalii despre 21 Street food Oradea:

Pagina lor de facebook – la cover veți găsi meniul lor.

Prin Food Panda îți poți comanda și la domiciliu.

Mai jos aveți poza de prezentare, cum arată când îl comanzi acolo și cum e la pachet(adevărat că mă așteptam CA CArnea să fie în 2 locuri dar atunci nu își justifica prețul :) )

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.