Cum arata strada pentru pietoni si soferi

You may also like...

4 Responses

 1. Adelina says:

  In Cipru pietonii au o nesimtire cruda: desi vi cu viteza (ca doar ai prioriate), ei traverseaza linistiti prin mijlocul bulevardului si iti fac semn cu mana sa opresti sa traverseze! Really!??! Oh, ce ias freca cu oglinda pe tot desteptii astia.

  Pe de alta parte, nici treceri de pietoni nu prea sunt, dar si daca sunt nu le respecta nimeni. Am observat ca aici, daca astept frumos la trecere nu ma lasa nici dracu, daca trec ca Voda prin loboda opresc toti cuminti.

 2. Andrea says:

  din punct de vedere al pietonului stiu ca am prioritate la trecerea de pietoni, dar sincer, imi e teama sa pun piciorul jos pentru ca majoritatea soferilor nu arata deloc intentia ca ar opri si nu incetinesc deloc (cum prevede legea de altfel). multi au patit-o, de exemplu la semaforul din nufarul (statia lotus) ca desi se face verde pentru pietoni, daca nu esti atent, o masina sigur te ia pe sus ( se trezesc doi trei care nu mai pot opri si trec pe rosu!). din punct de vedere al soferului (asta cand sunt eu la volan) daca ma apropiu de trecere de pietoni si vad pe trotuar persoana care asteapta, opresc, indiferent daca a pus piciorul jos sau nu. vorba ta, oricum nu opreste nimeni sa ii lase ca stau, citez: “ca o mula”. eh, poate au ei motive se stea asa sau poate chiar au patit-o nu odata sa fie acrosati pe trecerea de pietoni :) asa ca eu zic sa nu sarim neaparat la gatul unei categorii. toti fac greseli in trafic si unele se soldeaza din pacate cu tragedii. ar trebui sa fim mai atenti cu totii.

 3. Andrea says:

  stau cam prost cu el :)) in loc sa te bucuri ca activez si eu in comunitatea on-line ;)

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: