Drumari, asfalt, apa

Ce au în comun cele 3 cuvinte din titlu?

Ceva pozitiv nu prea :(

De când au peticit (pentru a mia oară) strada Leonard da Vinci, a luat naștere lacul Titicaca într-un loc strategic … lângă parcare!

Drept urmare, mașinile parcate pe primele 2-3 locuri sunt spălate moca de către șoferii dornici să meargă cu viteză prin ditamai balta (și nu sunt puțini). Acolo e un canal înfundat de săptămâni bune. Tot am zis că le trimit mail celor de la Compania de Apă să vină să desfunde canalul și eventual să iau legătura și cu drumarii care ne-au creat artificial un mic lac. Dar timpul chiar nu mi-a permis.

Cel mai probabil s-a făcut din vecini reclamație. Aşa că alaltăieri a venit o mașină de la Compania de Apă din care au coborât voioși 2 oameni (1 cu târnăcop) şi s-au uitat la canal. A început să plouă, au intrat în mașină, au stat cam 40 de minue, au plecat. Ieri au venit din nou, dar de data asta cu 4 mașini! S-au coborât din mașină, s-au uitat la canal (vreo 5 oameni), au intrat în mașină, au ieșit iară, a ridicat grilajul de la canal, și-au făcut treaba și au plecat.

el poze:

Mulțumesc Compania de Apă Oradea.

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.