Extraopţiune DigiMobil – 5GB de net

Vin cu veşti bune din ograda DIGI.

Extraopţiune DigiMobil începând de astăzi, 30.06.2015: abonaţii OPTIM/COMPLET au posibiliattea să îşi activeze din USSD ( apel la *111#)  extraopţiunea de 5GB de internet pentru doar 2.5 euro/lună.

Paşii de activare:

Apel *111# -> 3. Extraopţiuni -> 1. Date Extra 5GB -> 1. Activează

Opţiunea e foarte utilă abonaţilor care depăşesc traficul de date pe care îl au la abonamente. Prin activarea acestei opţiuni revine viteza şi +5GB trafic de net.

Detalii importante:

Extraopţiune dedicată doar persoanelor fizice cu abonament Optim sau Complet.
De la solicitarea prin USSD se va activa în maxim 5 minute. Veţi primi SMS de confirmare oricum.
În luna când se activează se facturează/primeşte cantitatea de date proporţional cu zilele rămase până la ciclul de resetare a traficului de date.
La anulare, la fel. De la solicitarea de dezactivare care poate fi făcută tot prin USSD opţiunea va fi inactivă până la următorul ciclu de resetare.

EXEMPLU CONCRET:

Ciclul de resetare îl puteţi afla prin USSD: *111# -> 1 -> 6
Eu am resetarea pe data de 5 a lunii.
Dacă în data de 20 a lunii Iunie am ajuns la limita de 3GB de trafic (eu având Optim 2) îmi scade viteza. Dacă activez extraopţiunea atunci voi achita doar fracţie din 2.5 euro, doar perioada 20 Iunie – 30 Iunie, de asemenea nu voi primi 5GB net ci fracţie. Ulterior, dacă îmi menţin extraopţiunea şi pe luna Iulie atunci va veni 2.5 euro pe Iulie.
Dacă dezactivez extraopţiunea în data de 20 AUGUST, eu având resetarea în data de 5 atunci pe August voi achita luna întreagă iar Septembrie fracţie 1-5.

Pic:

Extraopţiune DigiMobil - 5GB de net

 

Dacă sunt întrebări/nelămuriri, nu ezitaţi.

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.