În căutare de apartament – ORADEA

De ceva timp mă tot uit pe internet la anunţuri de “vânzare apartamente” şi cu răbdarea mea de oţel încă nu am găsit ACEL apartament care să mă facă să zic: PE ĂSTA ÎL VREAU!

Nimeni nu a zis că e uşor şi nici nu mă aşteptam să îl găsesc din prima dar sunt sigur că ÎL VOI GĂSI într-un final.

Acum caut apartament cu 3 camere, de preferat decomandat în zona Nufăru-Cantemir (deşi mă uit la anunţuri şi pare să îmi facă cu ochiu şi zone precum Dacia-Decebal chiar şi Rogerius). Aş fi foarte mulţumit dacă aş putea cumpăra imobilul cu un preţ care se învârte în jurul sumei 35.000 euro. Evit parterul şi ultimul etaj/mansardă.

Site-urile pe care mă uit eu sunt: olx.ro / tocmai.ro (care a fost recent cumpărat de olx), romimo.ro şi imobiliare.ro

Dacă aveţi cunoştinţă de alte site-uri aş aprecia feedback-ul.

Fiind zilnic în contact cu site-urile de mai sus trebuie să remarc lipsa de materie cenuşie în mai multe cazuri. E frustrant să vrei să cauţi ceva şi să ai din partea cealaltă informaţii demne de nebăgat în seamă. Aici mă refer evident la anunţuri fără poze, anunţuri fără detalii suplimentare despre imobil, lipsa detaliilor critice cum ar fi etajul la care e situat imobilul şi lista continuă. Ce să mai zic să sunt oameni care vând dar nu acceptă credite bancare de parcă nu e tot o sulă de cal că banii tot ajung la el/ea/ei/etc. Nu sunt în domeniu, dar din perspectiva cumpărătorului care nu s-a născut în puf nu am de unde să scoat din buzunar 35.000 euro şi să ţi-i pun pe masă.

Căutarea continuă!

O poză sugestivă:

Apartament hunting

Facebook comments:

You may also like...

4 Responses

  1. Marius says:

    Deci si tu vrei sa te creditezi, nu?!

  2. Andrei says:

    La pretul acela cu 3 camere vei gasi .. Greu .. Dar va trebui neaparat sa faci si investitii majore in apartament. Cunosc un astfel de ap. La et 1 langa mine. Geamuri termopane nu usi in casa oldies. Si sunt doar 2 chestii la care trebuie aduse imbunatatiri. Mai sunt si altele pe urma :)

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: