[Jurnal de bord Peugeot 407] – 1 an de Romania

Azi, 14 septembrie, implinesc 1 (un) an de cand sunt inmatriculat in Romania, land of choice.

Ca sa stii cine iti scrie, incep prin a pune poze cu mine:

CLICK AICI daca vrei sa vezi mai multe poze cu mine (DE AZI)

Porecle cunoscute: BOGMobil , MortMobil, PussyMagnet, Bolidul

Acum ca ma vezi, incep prin a spune ca sunt nemultumit de calitatea drumurilor de aici, eu fiind obisnuit multi km in Germania. Am rovigneta, Bogdan imi da de 2 ori mancare pe luna de la Rompetrol: Efix 5. Consumul mediu e undeva pe la 7.0l/100km. Tin sa multumesc gardienilor mei care au grija de mine atunci cand Bogdan nu e in preajma :

( in stanga Hakuna Matata si in dreapta Joey :-) )

Sefu` tine evidenta contabila asa ca are bonurile de la Rompetrol insa cred ca a ratacit maxim 2, deci marja de eroare la cat am papat eu anul acesta e undeva la +/- 200 RON suma totala fiind 2153.11 RON.  Cand m-a dus sefu la prima revizie am avut 146.632 km in bord iar acum am 152.814 km , urmand sa ma duc iara la 160.000 km. Pana acum mi s-au schimbat placutele de frana pe fata, ventilatorul de racire, filtru de polen, mi-au vopsit astia bara din spate din cauza unui incident minor in parcarea din fata blocului si nu in ultimul rand mi-au facut si o deparazitare la clima. In rest … am primit numai laude de la sef, ma comport exemplar pe soselele astea de carton care sunt in RO. Ce-i drept ma si rasfata cu vizitele in Ungaria , aia au drumuri nu ca aici.

Astea fiind spuse, ne vedem pe drum, sfatul meu e : PUNETI-VA CENTURA DE SIGURANTA si nu uitati un lucru important: VIATA ARE PRIORITATE, condu prudent.

Facebook comments:

You may also like...

3 Responses

 1. Miri says:

  Happy birthday,BOGlidule! :)

 2. Skil says:

  HBD MortMobil ! :) si sa iti slujesti sefu’ cat mai bine :))

 3. MiTzA- says:

  Asfalt uscat mortule si cat mai multi km fara probleme :)

  PS: nu pot sa cred ca pastrezi toate bonurile de motorina :))

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: