KFC

Era inevitabil sa vorbesc despre KFC.

Prietenii mei virtuali de pe Facebook sunt mereu incantati cu diferite poze “culinare” din partea mea. Acum a venit randul sa le tratez si pe blog.

Mereu mi-a placut mancarea la KFC, n-am avut pana acum experiente neplacute (atat pe parte de mancat, cat si pe parte de personal). Ca in orcine companie “mare” se observa cateodata frazele robotizate pe care sunt obligati sa le spuna angajatii, dar merg pe principiu “si eu fac la fel unde lucrez, ca doar lucrez cu clientii” si nu acord importanta. Poti fi politicos si fara sa urmezi fraze standard, sa fie lasat la latitudinea angajatului.

Importanta e mancarea si pretul ei.

Ce pot sa zic despre KFC e ca sunt intr-adevar si meniuri pentru toate buzunarele. Comparativ cu alte localuri din oras, as stabili un “meniu” la un pret normal undeva la 15RON. Desi ador Crispy Strips, imi plac si aripioarele de la ei si m-am reprofilat pe “Smart Meniu” – initial comandam doar Meniul Crispy de 5. Sincer nu stiu cat e exact Smart Meniul dar aproximez la 13 RON. De banii astia aveti 3 aripi picante (aripi picante…), 2 Crispy, o portie mica de cartofi + sos + suc mic. Partea negativa e ca nu poti face meniul asta “mare” ca sa iti dea cartofi si suc mare; asta e si o sugestie din partea mea. Ati castiga si voi, am castiga si noi.

Intr-un timp mergeam FOARTE des la KFC, dar acum am lasat-o mai moale si ma duc doar cand mi se face pofta :>

Fara discutie RECOMAND KFC.

Poza (chiar daca pare ca nu ar fi mult… e suficient + ca sunt 2 Smart Meniuri in poza + 2 Boostere):

KFC _ Smart meniu

Mentionez ca articolul face parte din micile recenzii/recomandari pe care le fac.

Facebook comments:

You may also like...

3 Responses

  1. Misu says:

    Aripi picante, aripi picanteee… :) -> http://www.youtube.com/watch?v=MEPsSIb4lnE

  2. Yamasha says:

    Mai bun e MEC-ul :D

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: