Limuzina lui Dan Diaconescu a fost vandalizata

Eu nu cred ca “vandalizat” este cuvantul potrivit aici. Cand spui vandalism de obicei te astepti la ceva rau de ex “M%!e profa de romana” scris pe zidu` scolii insa pe Rolls Royce-ul lui Dan Diaconescu a fost scris subtil “Traiasca Partidul Popular”. Inca s-au obosit sa schimbe spray-ul de 2 ori, ca doar e scris in tricolor !!! :))

Eu sunt mai optimist, si ii contrazic pe cei de la apropo.ro , de la care am luat si articolul+poze si spun ca opera de arta  a fost facuta de un fan FOARTE FOARTE infocat al lui DDD. Daca pui Septuagenarii din Romania la zid, ai de unde incepe ancheta :)) [aici m-am luat dupa publicu tinta OTV.] DARRR te impotmolesti repede pentru ca incepi sa gandesti logic “cum naiba face un om de peste 70 ani graffiti”. Ganditi si voi mai roz ce dracu, partea plina a paharului e mai interesanta decat cea goala, si e mai interesanta :-)

Ah da, masina de obicei arata cam asa :

Poate incepe iarasi un serial de peste 100 de episoade pe tema asta, cine stie:)

Facebook comments:

You may also like...

1 Response

  1. slowmotion says:

    aiiii….:( eu daca as avea rollsu ala mias pune streangu sau mas impusca :))sa vad masina in halu asta :)))da bine diaconescu la cat de prost e ..nici nu isi da seaca e are autografe pe ea :)))

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: