Mai aruncă coji de seminţe pe jos, ţărane!

Conform art. 41, lit. a din Hotărârea Consiliului Local nr. 760 din 2009, modificată şi în conformitate cu prevederile Legii 24 din 2007, actualizată, este interzisă persoanelor fizice aruncarea, deversarea sau depozitarea pe străzi, trotuare, căi de acces, parcuri, terenuri virane, malurile râului Crişul Repede, malurile celorlalte cursuri de apă și alte locuri publice a reziduurilor de orice fel: resturi de materiale, alimente, hârtii, fructe, ţigări, seminţe, moloz, obiecte uzate, uleiuri, carburanţi, alte deşeuri etc.

Nerespectarea prevederilor mai sus menţionate se sancţionează cu amenzi de la 100 la 2.500 lei.

Anul acesta poliţia locală a surprins şi amendat 37 de persoane care încălca legea mai sus menţionată. Amenzile date au valoare totală de 3,850 lei.

Eu le recomand (poliţiei locale) să se plimbe mai des prin parcuri şi bag mâna în foc că suma de 3,850 lei va fi mult mai mare. Sunt prea mulţi ţărani (la figurat vorbind căci dacă aş vorbi la propriu nu am cuvinte să îmi exprim respectul) care crapă seminţe prin parcuri şi nici nu ştiu sta corect pe bancă. Unde pune un om normal curu, ţăranu pune picioarele.

Acestea fiind spuse, SPOR la amenzi mai ales în domeniul ăsta! (mereu văd coji de seminţe aproape sub orice bancă vreau să mă pun în parc)

P.S. Puteţi reclama ţăranii la dispeceratul poliţiei locale – 0259.969

Pic:

Politia locala in parc - Oradea

sursă ştire: oradea.ro

Facebook comments:

You may also like...

2 Responses

  1. da bre. bine le face, tu-le muma-n cur…
    ca n-ai loc sa mergi in parc fara sa-ti scuipe careva seminte in cale. ar trebui sa le dea amenzi si pe strada, vardistul. care mama lui, niciodata nu-l vezi plimbandu-se pe strazi. ala sa dea amenda cand arunci pe jos chistocul de la tigara sau pachetul gol, sau sticla de suc, bere sau vodka.

  2. Dragos says:

    Foarte buna initiativa si sper sa fie aplicata ori de cate ori prind ocazie pentru ca m-am saturat pur si simplu de mizerie (vorbesc de cea din Bucuresti).

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: