Mezeluri via Carrefour / Kaufland

Q: Voi de unde vă luați mezelurile?

În cazul meu treaba e simplă … chiar foarte simplă. De o bucată bună de timp nu mai cumpăr rude de salam/parizer/etc și le tai acasă ci merg la secțiunea de mezeluri unde doamnele îmi pot felia din salamul/șunca x cum și cât vreau eu.

Ei bine, aici vin diferențele dintre Carrefour și Kaufland:

La Carrefour dacă ceri / rogi să îți dea pielița jos de pe salam/șuncă/etc te vei trezi cu răspunsul “noi nu decojim, mai vreți?”.

La Kaufland dacă ceri / rogi să îți dea pielița jos de pe salam/șuncă/etc vei primi răspunsul “noi dăm pielița jos de fiecare dată și fără să ne spuneți”.

Deci și prin urmare puteți ghici și singuri de unde își ia Mortu mezelurile.

Cei de la Carrefour refuză să îți decojească salamul/șunca etc și dacă să zicem că a mai rămas mai puțin de jumate de rudă și o vrei pe toată feliată.

Trist dar adevărat.

Când spun Carrefour spun cel din Lotus Center Oradea iar când spun Kaufland mă refer la cel din capăt de la Nufăru`, lângă Selgros.

Dacă tot vorbim de Kaufland-ul din Nufăru vă recomand să mâncați la grill-ul din parcare. Ieftin și bun!

Facebook comments:

You may also like...

7 Responses

 1. Ovidiu Purdea says:

  De problema asta m-am lovit si eu, si nu odata, Carrefour, Auchan, oricare altul, daca le ceri sa dea jos pielita, ti-o taie scurt…noi nu scoatem pielita, Kaufland, la oricare magazin din Oradea o face by default. Noi nu mai cumparam din alta parte, simplu! Nu stiu daca e o coincidenta sau nu, dar departamentul de mezeluri feliate la Carrefour s-a injumatatit, avand doar slaba varietate de produse.

 2. Andrei says:

  ce probleme au unii? Ati terminat cu iluminarea si ascensiunea?

 3. Echipa Kaufland says:

  Salutare. Ne bucurăm că eşti clientul nostru şi te aşteptăm în continuare cu drag la cumpărături. :) Numai bine. Echipa Kaufland

  • adilabos says:

   Adevărul e că şi pentru noi Kaufland rullz. Cam 90% din “cumpărăturile pentru frigider” le facem de acolo. Produsele sînt de bună calitate, oamenii sînt chiar mişto şi au o politică excelentă de vânzări, cu reduceri pe bune. Recomand!

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: