Montaj rolete Oradea

12 Responses

 1. Cristina says:

  Exact acum ne montam si noi rolete. Eu am dat un search pe minunatul nostru GOOGLE. Am telefonat la 3 firme si am primit si un nr. de la o vecina care tocmai si-a inchis tot apartamentul+ balcoanele cu rolete. Situatia sta in felul urmator 1.firma 494 lei pentru 1 roleta ( 200×137) , a 2 a firma 330 lei si 3. 420 lei. Mie mi s-a parut exagerat pt o roleta PVC ( sunt mai scumpe cele din aluminiu ). Asa ca am sunat si la “nenea x”care mi-a oferit 274 lei. Acum cu siguranta o sa ziceti ca “”pai da sigur ca daca vrei calitate trebuie sa fi dispus sa platesti”. Treaba nu sta chiar asa. Totul depinde de cat de mare e firma, cat de mari sunt reclamele, pentru ca nenea asta ( am vazut munca lui) pe langa ca are o firma mica, el cu fratele sau, face o munca exceptionala, si este si un om deosebit. Vine masoara, si intr-o saptamana a si montat. Repet, intradevar e bine sa vezi cu ochii tai, munca facuta de x,y,x, inainte sa te arunci cu capul. Dar e si mai bine sa ai vreo 3-4 oferte de unde sa alegi.

  • Mortu says:

   Cristina, cu acordul tău îţi voi trimite un mail pe adresa de yahoo şi să îmi dai şi mie numărul domnului X :)

 2. Andrea Rimovecz says:

  Am montat si noi rolete in aceasta primavara. Cost final 1150 lei, doua camere si bucatarie. Multumiti.

 3. Ovi says:

  Eu am facut cu o firma din Ungaria care are reprezentant si la noi, un domn foarte de treaba, preturi super ok, am facut plase de tantari la geamuri la usa de la balcon jaluzele, tot cu el.
  Attila il cheama 0742679103
  a fost prompt, parolist, si preturile care m-i le-a dat au fost cele mai bune.

 4. Robert says:

  Eu iti zic ca nu are rost sa faci cu firma si o sa iti spun si de ce ulterior.

  Daca faci cu o firma mica, gen “tata-fiu”, gen “nenea X” obtii aceleasi materiale plus ca vei primi o atentie mai sporita la detalii. De asemenea, cei din categoria asta iti vor lucra bine si vor fi atenti la detalii; in principal pentru ca tu poti ulterior sa ii recomanzi si ei se bazeaza pe asta. In plus, cand vine vorba de intretinere, dupa nu stiu cati ani, persoanele astea iti vor veni mai repede daca vei avea nevoie de ajutor, daca va trebui schimbat ceva.

  Daca faci cu firma mare vei obtine aceleasi materiale pe care le obtii si de la “tata-fiu”, “nenea X”, dar la un pret mai mare, uneori mult mai pare. Mentionez ca de cele mai multe ori calitatea lucrarii lasa de dorit pentru ca oamenii sunt pe fuga sa mearga la alte montari, sunt presati de timp si risti sa ai parte de o lucrare relativ de mantuiala, asta pentru ca au rulaj foarte mare. Si sa nu crezi ca au rulaj doar pentru ca fac rolete si ca sunt ei zei pe domeniul respectiv, ci pentru ca de cele mai multe ori oamenii care isi fac termopane spre exemplu aleg prin firma respectiva sa isi faca si roletele, din comoditate. In plus poate se intampla sa ai nevoie de ajutor, sa schimbi ceva, etc. Astia nu o sa iti vina in secunda doi, cand ai tu chef, ci cand au ei chef.

  Ca sa iti zic din experienta personala. Tatal meu s-a ocupat cu rolete de pe la sfarsitul anilor ’70. A facut rolete in toata tara in perioada respectiva. Ulterior s-a bazat mai mult pe Oradea si imprejurimi. A facut tot ce era posibil, rolete de lemn, de plastic, de aluminiu, plase mobile, plase fixe, perdele verticale, etc. “Firma” era mica, el si inca 3-4 oameni. Mai mergeam si eu la montari pe timpul verii cand aveam vacanta. S-a lasat de vreo 4 ani de cand s-a imbolnavit, dar pana prin 2011-2012 a tot facut pe rolete in toata Oradea.

  Iti si spun ca materialele sunt aceleasi. O firma mare va avea aceleasi materiale ca una mica. Asta pentru ca toti comanda de la acelasi distribuitor. Acuma nu mai sunt la curent dar in trecut erau vreo 2 distribuitori in Oradea care aduceau materialele necesare din afara, in speta din Ungaria.

  Deci si prin urmare, in cazul asta faci cu firma mare doar daca vrei sa platesti mai mult pentru aceleasi materiale si uneori pentru o lucrare mai proasta. Ah mai spun ca in cazul firmelor mari exista sansa sa ai parte de materiale romanesti care in cazul roletelor nu este o alegere ideala. Ungurii si austriecii fac cele mai bune materiale, cele mai durabile. De la austrieci veneau materiale pentru chestiile mai high-end (rolete de aluminiu cu mecanism, telecomanda, plase mobile cu mecanisme, etc).

  Just my two cents :)

  • Mortu says:

   Zici bine ce zici; vizam de la bun început tată-fiu/firmă mică tocmai pe considerentele spuse de tine.
   La fel am procedat şi în lucrările pe care le-am făcut în apartament până în prezent.

   • Robert says:

    Asa e cel mai bine. Daca persoana care iti vine la masuratori, sau care se ocupa de lucrare, e mai in varsta poti sa stii ca vei avea parte de calitate, asta din prisma experientei.

    Spor !

 5. Tibi says:

  Sint multe variabile in cazul tau:
  – ai deja ferestrele montate?in vremea asta e probabil ca toti sa aiba de lucru astfel ca pretul pe care il vei primi va fi mai mare decit iarna fiindca nu ii intereseaza o lucrare de valoare relativ mica
  – vrei izolatie fonica?nu cred ca o vei obtine de la un rulou din pvc ci, de la unul din aluminiu cu insertie de polistiren> pret mai mare implicit
  – vrei o firma serioasa din Oradea? Optimedia
  – ai fost multumit de ferestrele montate?ia legatura cu firma care le-a montat
  – o firma tata-fiu posibil ca peste 5 ani sa nu mai existe, ori Optimedia exista de peste 20 ani.
  – vrei sa vezi un rulou? mergi la cineva care il are montat deja sau la o firma cu show-room( la tata-fiu nu vei vedea asa ceva)
  – o firma tata-fiu nu va avea in veci preturile de achizitie ale unei firme mari ceea ce inseamna ca poate sa fie mai scumpa/ieftina decit firma tata-fiu
  – vrei un rulou cu automatizare(deschidere electrica)? te va costa mai mult.

  Altele nu imi vin in minte.
  In final conteaza ca alegerea sa iti apartina.

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: