nu lasa trendul sa te schimbe

– nu las muzica “de club” de la radio sa imi afecteze gusturile muzicale. EU ascult mai mult hip-hop & rap si muzica amerindiana, iar lucrurile nu se vor schimba prea curand.

– nu las emisiuni gen “acces direct” , “kapatos” sau intreg postul OTV sa imi domine seara la TV [chiar daca e dureros de amuzant sa vezi cum se promoveaza o emisiune in care oamenii isi spala cele mai murdare si ascunse haine in public] // har domnului exista Discovery-urile si Boomerang.

– in ultima vreme am renuntat sa ma mai uit la Antena3 si Realitatea, asta pentru ca nu mai vreau sa-i vad pe politicienii nostrii care iau decizii care mai de care. M-am saturat de promisiuni si vorbe-n vant.

– unde au disparut de pe ecrane si de pe undele radio : Voltaj, Akcent, Class, HI-q etc [mie chiar imi e dor de ei]. Nu e de mirare ca aici in Romanica noastra nimeni nu mai are succes, artistii nostri sunt mai apreciati afara[caz concret : Akcent, Costi Ionita].

– nu voi fuma doar pentru ca prietenii mei fumeaza, anturajul nu trebuie sa te defineasca, desi cu timpul isi lasa amprenta pe tine. Sunt unii mai norocosi care stiu sa se orienteze , cam ce ar vrea. Smecherie sau distractie, iar eu cu singuranga am ales distractia.

– nu ma voi schimba doar pentru ca imi zice un el sau o ea, aia e clar. Daca nu-ti convine plimba ursu` … asta daca poti sa mergi in padure, sa-l impusti, da vezi sa nu-l omori … apoi sa-i pui lesa. Iar caad s-o trezi sa il plimbi.

Ceea ce vreau sa iti spun este ca sunt atat de multi factori care vor sa te schimbe de nici nu-ti dai seama. Nu permite sa fi influentat atat de usor. Fa cum crezi ca e bine pentru tine, pentru ca mai presus de toate e buna-starea personala. Cine imi spune contrariul minte cu nerusinare.

Emi, iti imprumut semnatura de pe forum la postu asta ca sa inchei in stil caracteristic:

Nu lua viata in serios niciodata. Oricum, nimeni nu iese viu din ea

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.