Nu strica sa stii ~ 13.06.2011

În primul și primul rand e 13. Ce nasoala zi pentru un superstițios.  Buuuuuuuuuuuuun, să trecem mai departe :-)

– Franța a interzis Facebook și Twitter [articol sursă] // În urma unei legi de carton prezentatorii de știri (radio/tv) nu mai au voie să folosească cuvintele FACEBOOK și TWITTER pentru că le fac reclamă gratuită (de parcă ar avea ăștia nevoie de reclama francezilor). Ei cred că e nedrept față de rețelele mai mici de socializare. Cred pe dracu … vor să sugă ceva bani de la fb și tw așa moca. Nu știu de ce, dar dacă nu auzeam nici un nume de țară mă gândeam la ROmânia prima oara că și ăștia fac bani din aer … o sa vedeți imediat cu reorganizarea ROmâniei :-)

– Guvernanții vor schimbarea administrativă a ROmâniei în 8 zone de dezvoltare [articol sursă] // Decizia nu ar fi una proastă pentru ca din câte am citit până acum pentru că principala activitate ar fi absorbția fondurilor UE DAAAAAAAAAR asta înseamnă și o groază de modificări de acte, respectiv numere de înmatriculare. Află mai multe despre reorganizare click-uind pe “articol sursă” de mai sus. Se vor dizolva mai multe instituții și vor fi concediați o grămadă de oameni.

– Despre Windows 8 [articol sursă] // Pentru informații cu privire la windows 8 urmăriți clipul de mai jos. Se vrea a fi ceva revoluționar și interesant. El este creat în special pentru “touch screen-uri” dar dezvoltatorii ne anunță că e la fel de ușor de folosit și cu mouse-ul.

-Un bărbat a murit după ce a jucat ruletă rusească cu câinele său [articol sursă] // Dobitocu` e indianu Russle Little care după câteva pahare s-a gândit el așa să joace ruletă rusească cu câinele lui și …. a pierdut. Se știa că tipul e în depresie da acuma se poate tot sții că nu-l mai aduce nimeni înapoi. Din informațiile obținute de reporteri aparent a îndreptat arma de câteva ori spre câine dar … cainele latră acum și el nu. Lucky bastard ! :-)

– S-au inventat sânii pentru frunte [articol sursă] // E logic pentru ce s-au creat nu ? Pentru a atrage atenți deținătorilor de scule într-o conversație. E urât pentru că atunci cum mai zic muierile fraza “hei, i`m up here !” :-)

Facebook comments:

You may also like...

1 Response

  1. Miri says:

    va veni ziua cand barbatii vor purta echivalentul anatomic pe frunte? :D

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: