Nu strica sa stii ~ 20.05.2011

– Ce se poarta in viata de apoi. Sicriu cu ruleta si masa de blackjack [articol sursa] // Tendintele din afara vin si la noi. Sicriele incep sa ne aduca aminte de filmele americane. Cine naiba si-ar lua sicriu cu ruleta sau masa de blackjack ? -> aia cu bani ! :-) Dricul electric mi se pare foarte foarte foarte tare ! Eu fiind in domeniu doar cu numele … las la latitudinea voastra comentariile. Personal, cred ca afacerea cu pompele funebre este una care nu da niciodata faliment pentru ca realitatea e cruda si de vrute de nevrute tot “jos” ajungi. E atat de simplu incinerarea, nu inteleg de ce religia e atat de obsedata de “din pamant esti, in pamant te intorci” dar treaba lor … nu-mi pasa ca eu tot fac ce vreau :-)

– A aparut harta pentru Counter Strike cu locul unde a fost omorat ben Laden [articol sursa] // Phahahah asta e tare de tot. Eu, fost jucator de CS pe cale de revenire sunt mai mult decat interesat sa joc pe harta asta, TU ?

– Dacia 1300 a devenit masina de epoca [articol sursa] // Pentru ca o masina sa fie declarata masina de epoca trebuie sa implineasca 30 de ani de la iesirea din productie a modelului respectiv. Asa ca uite-o :

– Roman amendat, dupa ce-a postat o poza pe Facebook [articol sursa] [articol sursa] // Tanarul din Lugoj a fost amendat cu 500 RON dupa ce a pus pe facebook o poza in care el sta falnic pe capota unei masini de politie. Politistul a cui ii masina ce o pazit ? Gogoseria ?:))

– Un cuplu si-a botezat copilul “Like”, dupa butonul de pe Facebook [articol sursa] // Mergand tot pe lumea facebook aflam ce mai fac cretinii din ziua de azi. Cuplul de israelieni alcatuit din Lior si Vardit Adler si-au botezat fiica Like. Felicitari, sunteti cretini :-) ce sa mai zic ?

Facebook comments:

You may also like...

2 Responses

  1. udrea says:

    aaa innebunit lumeaaa…doooohh oricum dacia din poza arata super..m-as da si eu cu una

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: