Nu strica sa stii ~ 22.04.2011

– Alba neagra cu agentul termic la Oradea [articol sursa] // Iara s-a oprit caldura la noi, asta dupa ce in data de 4 aprilie au mai oprit inca o data distribuirea agentului termic pentru ca temperatura e mai mare de 10 grade in intervalul 18:00 – 6:00. Tin sa va amintesc ca desi a fost oprit agentul pe 4, la 11 s-a dat drumul din nou la el din cauza temperaturilor scazute si acuma iarasi s-a oprit … prin 20 parca.

– Arnold Schwarzenegger ar putea candida la presedintia UE [articol sursa] // Arnold, acum in varsta de 63 de ani este sfatuit de anturajul sau sa candideze pentru functia de Presedinte al Uniunii Europene. Fostul sef de cabinet al “Terminatorului”, Terry Tamminen a declarat ca “in urmatorii 2 ani, UE va trebui sa isi gaseasca un presedinte de mai mare anvergura, cineva capabil sa unifice Europa”. Sper ca atunci cand a zis “capabil” nu l-a facut inapt pe actualul si l-a ridicat in slavi pe Arnold.

– Facebook si-a cerut scuze public, pentru stergerea unei poze [articol sursa] Gigantul Facebook si-a cerut public scuze pentru stergerea pozei de mai jos. Dupa stergere, evident comunitatea gay au sarit in sus de zici ca aveau custurita in cur. Unul din adminii facebook a sters poza pe motiv ca incalca termenii si conditiile Facebook cum ca ar exista tente sexuale sau nuditate.

– Cele mai frumoase arme miniaturale functionale [articol sursa] // Un pasionat de arme pe nume T.Shamir a reusit sa faca un tun de artilerie si o arbaleta in miniatura. Capodoperele sunt perfect functionale, asta le face si speciale :-). EL poate sa raneasca un om cu ele precum o sa vedeti intr-un video demonstrativ mai jos.

– Fidel Castro a renuntat la conducerea Partidului Comunist din Cuba [articol sursa] // Fidel Castro, acum in varsta de 84 de ani a demisionat de la conducerea Partidului Comunist in favoarea fratelui sau Raul care conform spuselui fostului “el lider maximo” nu l-a dezamagit niciodata.

– Pinga, cainele care adora hip-hopul. Vezi o demonstratie pe cinste [articol sursa] // Pinga e un catel tare simpatic din rasa bulldog care face sincron cu “patronul” (banuiesc) pe piesa T.I. Whatever you like. Urmariti clipul de mai jos :

Facebook comments:

You may also like...

2 Responses

  1. Andrei 2/3 says:

    Daca au sters poza respectiva pe un asemenea motiv …trebuiau a stearga cam 80 din pitizpoancele de la noi. iar celelalte 20% scapau deoarece le sarise blitzu in oglinda din baie si nu se intelegea nimic.

  2. Mortu says:

    cam ai dreptate :-) Ce-i la noi … mai rar vezi :D

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: