Nu strica sa stii ~ 24.05.2011

– Airbag-urile pentru pasageri se muta in plafon! [articol sursa] // Anul 2014 vine cu modificari in ceea ce priveste pozitionarea airbagului din dreapta fata . Lucrul acesta aduce doar plusuri masinii: mai mult loc, costuri de productie reduse si o siguranta sporita conform TRW Automotive, una din cele mai mari companii de profil. Sistemul este numit “bag in roof” si conform directorului TRW Automotive debutul acestui tip de airbag va fi la masinile produse in Germania sau Polonia. // Personal, mi se pare o idee buna sa bagi airbagu in plafon dar nu stiu ce sa zic pe parte de siguranta daca e mai ok decat clasicul. Daca e o persoana mai plinuta pe fata, e posibil sa se blocheze airbagu in burta iar daca e un copil sa-i traga un headshot de toata splendoarea :))

– Cu cat e mai ieftin un computer asamblat pe componente decat unul de-a gata [articol sursa] // Subiectul este unul foarte interesant si de o importanta majora. Spun asta pentru ca vrem sa cumparam ce e mai bun cat mai ieftin cam asta ar fi modalitatea prin care poti castiga ceva banuti. Lumea si-a dat seama in sfarsit si in ultima perioada managerii de magazine de profil au spus ca au crescut vanzarile pe componente cu 30%. Si eu stiam ca e mai ieftin un PC facut din piese decat unu gata asamblat. Daca nu te pricepi e ok … ai prieteni care se pricep :-). In exemplu de mai jos s-a economisit 300 de RON. Acelasi sistem luat pe compononte este 1700 RON fara de versiunea asamblata – 2000 RON. Concluzia este una foarte simpla – asamblatul unor componente – 300 ron (scumpa manopera domnu` … si la mecanic e mai ieftin cand iti da tot motoru jos).

– Matematica sexului. Studentii de la Harvard au gasit formula ideala [articol sursa] // Studentii prestigioasei universitati au vrut sa vada matematic, care sunt sansele ca un flirt online sa se transforme intr-o partida de seCS. Barbatii trebe sa puna poze cu pectorali pe cand femeile au o rata de succes mai mare daca flirteaza la webcam // evident barbatul nu trebuie sa fie interesat ca sa o faca pe ea sa-l vrea :-) Mai jos aveti si un studiu facut pe un blog care sta la baza unui site de matrimoniale :

acuma, la vegetarieni se intelege de ce … ei nu pun carne in gura :-)

– SUA. O tanara a fost data jos din tren, pentru ca vorbea prea tare la telefon [articol sursa] // O tanara din SUA a fost data jos din tren cu ajutorul politiei locale dintr-un tren de noapte care mergea dealungul coastei de Vest intr-o calatorie de 15 ore. Tanara nu a coborat tonul vocii nici in urma observatiilor venite de la pasageri drept urmare conductorul a apelat la politie pentru a o da jos din tren. Compania feroviara nu a facut plangere impotriva tinerei “vocaliste”.

– Singura tara din lume in care femeile sunt arestate daca sunt prinse la volan [articol sursa] // Femeia din imagine a fost retinuta de autoritati in timp ce demara un protest impotriva interdictiei ca femeile sa conduca autoturisme. Arabia Saudita este singura tara din lume unde femeilor le este interzis prin lege sa sofeze. De mentionat ca ele nu mai au voie sa voteze, sa plece fara persmisiunea barbatului, sa socializeze cu alti barbati decat rude.

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.