O cruce noul simbol al Oradiei ?

Eu totusi sper ca NU. Nu avem nevoie de o cruce de 35 de metrii sus pe Ciuperca, si pelanga asta si o capela-muzeu din cate am inteles. Prima oara am citit la LILI, totodata aflandu-i parerea. Crucea , simbol al Oradiei ? … vezi sa nu. Cred ca e un proiect demn de Vatican. Sa nu mai zic faptu ca tot noi, contribuabilii platim tot. In loc sa se repare strazile, sa fie mai multa curatenie si asa mai departe, lor de arde de aruncat bani in stanga si in dreapta.

Voi ce parere aveti de chestia asta?

Daca sunteti impotriva acestui proiect de risipit bani aiurea , semnati

Petitie: “SPUNE NU intentiei Primariei Oradea de a arunca banii pe fereastra”

Facebook comments:

5 Responses

 1. vudu84 says:

  LOL
  da ce aveti ma cu CRUCEA AIA ? doamneee :o iti bate tie in ochi pana in nufaru? si asa nu e nimik de ciuperca aia ….eu speram mai demult ca dumnezeu o sa ii dea minte la unu sa faca un RESTAURANT din sticla acolo pe varful ciupreci … ar fi fost mult prea tare…dar pola a fost lasat in paragina..oricum si o cruce e bine venit acolo .

 2. lucianu says:

  eu il sustin pe vudu
  Nu vad ce ar fi rau daca ar fi o cruce pe deal la Ciuperca.
  Am inteles ca va fi cu joc de lumini … ceea ce mi se pare ciudat pentru o cruce.
  Si nu ar fi un lucru rau sa amenajeze cat de cat pe acolo sa fie curat daca tot fac crucea si probabil si ceva capela/muzeu.
  Nu cred ca crucea aceea ar fi cauza pentru care strada X nu va fi asfaltata =) si nu cred ca crucea aia e cauza pentru care se lucreaza zeci de strazi deodata si nu se termina nici una. Sau pentru ca se lucreaza prost doar e pentru stat nu pune suflet nici cel care lucreaza nici cel care ar trebui sa fie responsabil de lucrare.

 3. gaina_nebuna says:

  eu sunt pentru cruce, dc repari str X f f putina lume devine multumit sau ceva de genu. Dar o cruce sau orice alt ceva ce putem adauga la ‘imaginea’ orasului e binevenit si ridica moralul! si mult mai multa lume aprecieaza asta.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: