OTL: Sprijiniţi-vă de bare pe tot parcursul călătoriei!

Sfatul e unul cât se poate de bun!

Cei de la OTL au fost nevoiţi să reacţioneze în lumina unor evenimente neplăcute ce s-au întâmplat pe parcursul a ultimelor două săptămâni. Neplăcute dar care puteau fi evitate!

Pe şleau – 3 călători au căzut în mijlocul de transport în comun datorită faptului că vatmanii sau şoferii de bus au bruscat frâna(au utilizat frâna de urgenţă). Au bruscat-o pe bună dreptate fiindcă am observat şi eu că sunt din ce în ce mai mulţi hazibuli care se bagă în faţa tramvaielor în ultima clipă aşa că dacă vatmanul/şoferul de bus nu vrea să-l pupe … frânează!

tramvaie_siemens

 

Pe această cale rugăm insistent toţi călătorii să se sprijine de bare, să se asigure că în cazul unei frânări de urgenţă îşi pot menţine echilibrul. Preventiv, în mijloacele de transport în comun există pictograme care averizează călătorii în acest sens. – conform comunicatului de pe site-ul otlsa.ro

Nu odată am fost şi eu în tramvai la astfel de faze şi nu sunt plăcute deloc. Lăsând la o parte momentele în care mai toţi călătorii îi urează “de bine” şoferului care s-a băgat în faţa tramvaiului, momentele cu adevarat triste e când vezi persoane în vârstă la pământ. Nu poţi spera decât că nu şi-a rupt/spart ceva. Inevitabil te uiţi şi la cretinul/cretina care a cauzat toată treaba asta şi când te uiţi la feţele lor(de regulă a şoferilor) vezi că nu au nici măcar urmă de păsare. Tot ce contează e să ajungă ei la destinaţie … “fuck the rest“.

Fiind fidel travaiului pe traseul Bisericuţă – Centru pot spune că astfel de faze am întâlnit la Piaţa Mare, înainte de staţia Lotus (direcţia de mers Cantemir – Nufăru) şi înainte&după de staţia Bisericuţă.

sursa: otlsa.ro

Facebook comments:

You may also like...

2 Responses

  1. Francisc says:

    foarte multe masini, exrtrem de multe. si o mare parte din ele conduse de fel de fel de gaozari.
    sa vezi ce-i in bucuresti, astepti la semafor de-ti vine rau, si cate 20 de minute unde e vreun gabor in intersectie

    • Mortu says:

      Mă gândesc eu că aşa e peste tot. Fraieri la volan vor fi mereu care vor lua faţa mijloacelor de transport în comun.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: