Parcăm gratis în Oradea până pe 1 august 2014?

Este un mare semn de întrebare la mijloc, conform articolului de pe site-ul Primariei Municipiului Oradea.

Cert este că până atunci puteţi parca liniştiţi fără să vă faceţi griji că primiţi amendă.

Vin citatele:

În ceea ce privește sistemul de parcări în Oradea, conform propunerii care va fi discutată în ședința ordinară a lunii, în data de 21 iulie, […] dacă parchează fără plată, cetățeanul riscă o amendă de 150 de lei, care dacă va fi achitată în decurs de 48 de ore se va înjumătăți, adică va fi de 75 de lei.
În cazul în care mașina este parcată ilegal, pe trecere de pietoni, locuri nemarcate, etc., unde încurcă circulația auto, mașina va fi ridicată, iar contravaloarea ridicării va fi de 300 de lei.
Acest sistem de amenzi va fi aplicat dacă Consiliul Local aprobă propunerea municipalității începând din 1 august 2014. […]

Că tot suntem la capitolul parcări, începând cu 1 august se va plăti şi în parcarea supraterană orădeană:

Astfel, conform acestei propuneri tarifele practicabile din 1 august în parcarea supraterană vor fi: tichet de parcare ocazională 1,5 lei/oră, abonament lunar 130 lei/lună, abonament pentru mașini de instituții 100 lei/lună, riverani 50 lei/lună.

Facebook comments:

You may also like...

1 Response

  1. Adi says:

    E foarte posibil ca şi după 1 august să putem parca gratuit. Nu de alta, dar luni a căzut în Consiliul Local noul regulament de parcare… Dar mai trag o şedinţă până la 1 august şi s-ar putea ca de la acea dată să fim amendaţi.

    În concluzie, până la 1 august liber la parcarea aiurea…

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: