Parcare Oradea editia noiembrie 2011

Si uite asa se face o parcare de vecin in Oradea pe strada Leonardo da Vinci aka strada unde locuieste el Muerto. Parcarea asta de profesionist a fost facuta undeva ziua in amiaza mare si acolo a stat pana seara de tot. Intelegeam daca trebuia sa fuga in graba pana sus si sa plece repede, dar cat de inapt trebuie sa fii sa iti lasi asa masina?

E un downside veritabil lucrul asta. Aici ma refer sa stai la bloc cu tot felul de tampiti si cretini. Unii au animale care iti toaca nervii la orice ora din zi, altii au prunci mici si nu au covoare prin casa de teama sa nu se impiedice progeniturile (va dati seama ce concert simfonic – prunc mic si energic + parchet + cazaturi + dezmat + jucat cu tot felul de jucarii pe parchet + scapat jucarii + alunecat din pat direct in cap si toate cele).

Nu odata le-am atras atentia si o sa fac in continuare lucrul asta. Cat de nesimtit trebuie sa fii sa parchezi asa, va intreb pe voi. Nici in fata, nici in spate nu poti parca. Ah da, se vede si Mort-Mobilul in extrema dreapta sus.

poza:

Facebook comments:

You may also like...

7 Responses

 1. Designerul says:

  O intrebare … da nenea pitonul pe unde circula? Din cate stiu eu, acolo unde nu e interzisa parcarea pe trotuar, trebuie lasat un minim de 30 cm. Din poza nu imi dau seama, da nu prea pare a fi atata. Sau?

 2. adrian says:

  Unde nu e interzisa parcarea pe trotuar trebuie lasata o distanta de 1m pt a facilita circulatia pietonilor.In cei 30 cm care mentionati voi mai sus,daca vine o tanti cu un carucior cu bebe,tre sa il plieze ca sa intre prin cei 30 cm.

  Si Bogdane,te-ai gandit ca poate acel beemveu a parcat primul acolo si apoi au ajuns ceilalti,el neavand un reper dupa care sa se ghideze?e doar o ipoteza,ca stiu si eu cum e cu parcarea in fata blocului.La noi e crima si am si eu 3 d-astia in scara.

 3. adrian says:

  Scuze de masina aia gri sobolan ma refeream si eu.Credeam ca e seria 3.:D

  • Mortu says:

   a ajuns ultima aia, e la tipul care sta in uscatorie cu chirie :-) … la asa masina ma tot mir de ce naiba nu si-a gasit ceva mai bun :-) e cu numar de DB

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: