Poșta numărul 10 Oradea – colete externe

Poveste:

Am primit în poștă un aviz în baza căruia urma să ridic un colet venit din SUA.

Pe aviz scria “Predarea se face începând de azi […] în zilele de lucru între orele / sâmbătă între orele 8-19”.

Înainte de toate, trebuie să menționez faptul că comand relativ des din străinătate și știu unde trebuie stat la coadă pentru colete venite din exterior. Am fost Luni 19.09.2016 la poștă pe la ora 17:30 dar era închis la colete externe. Veți vedea mai jos avizul/orarul de la externe. Am zis să nu le deranjez pe doamnele de la celelalte ghișee că nah … eu am din extern și externul îi închis. Am zis că revin ziua următoare în intervalul orar specificat la poștă, nu pe aviz.

posta-10-oradea-colete-externe

Revin Marți 20.09.2016 tot pe la 17:30 și mă pun la coadă la colete externe (era ditamai coada, mai aveam puțin și ieșeam afară din poștă). Ca noroc că vine tipul de la colete externe și ia avizele oamenilor să pregătească “bunătățile” pe când le vine rândul și se oprește la mine. Se uită pe aviz și îmi spune că nu e la el pachetul, chiar dacă e din extern. Fiind vorba de un colet “PRIORITAR” îl voi lua de la colegele de vis-a-vis. Da … colegele care ziua precedentă erau la lucru dar am zis că nu le deranjez că deh … am colet extern. De regulă ele nu au treabă cu externul, doar național.

Mi-am dat în gând o palmă peste cap și doamna de după ghișeu m-a servit prompt.

Mă gândeam să scriu despre asta să nu cădeți în aceeași capcană ca mine. De unde era să știu că dacă scrie “prioritar” nu îl iau de la secțiunea “colete externe”. ȘTIU AMU!

pam pam :)

Facebook comments:

You may also like...

9 Responses

 1. Sergio says:

  Un oficiu poștal ceaușist cu notificări ceaușiste și cu personal de tip Corea de Nord, cu un inspector vamal incruntat cu păru creț care nu are ecuson, care după ce ai stat la rand cu buletinul și cu biletul de notificare, te întreabă ce ai in colet, cât ai plătit și îți cere să printezi detalii despre comandă dacă ai cumpărat chinezării de pe ebay.com, degeaba ai card de identitate, că tot te trimite înapoi de unde ai venit, ca să-i duci lui hârtii justificative… că poate ești vreun terorist sau cine știe cu ce trafic te ocupi!?! Și nu care cumva, să nu plătești Securistan-ului, datoriile!!! TVA-ul sau taxele vamale, că te ia mama dracului de penal sau… terorist, traficant sau ce-ai mai putea fi, in ochii ceaușiști ai incruntatului cu păru creț.

 2. m says:

  Tipul nu e ceausist, ca are cercel in ureche. Pe vremea lu’ nea’ Nicu nu-l primea nimeni la servici asa. Asta e clar!
  Alta e problema: astia de la Oficiul 10 sunt atat de “ocupati” ca uita sa trimita avizele.
  E a doua oara cand mi se trimite un colet inapoi in Taiwan si China, pentru ca idiotii nu au catadixit sa ma anunte.

 3. Marin Rodica says:

  Am comandat dupa Alliexpres, nepoatei mele, o pereche de papucei pt gradi, am urmarit comanda si am vazut ca a ajuns in Iradea…of. postal 10…ba a fost si reavizat cineva… eu fiind din Bucuresti si coletul trebuia sa ajunga aici. Nb. tr. RG956498382CN

 4. Timi says:

  unde se poate face reclamație în scris legat de comportamentul vameşului descris mai sus ? că şi eu aş avea câte ceva de spus despre dumnealui ! că nimic nu se va schimba dacă comentăm numai aici.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: