QR code hunt in ORADEA

Asa cum am mentionat in articolul din dimineata aceasta … incet incet ne apropiem de TOAMNA ORADEANA 2012.

Articolul acesta vine dupa ce in cursul zilei de azi, 07.07.2012, noi, bloggerii oradeni, am fost ghizi “turistici” pentru bloggerii din alte orase care ne-au calcat pragul la un QR Code Hunt de toata frumusetea. Cam asa s-a spart gheata evenimentului ce va veni in curand. Am vizitat cladiri importante/impozante din oraselul nostru scanand QR Code-urile aflate pe tricourile domnisoarelor care stateau si ne asteptau (nu era chiar asa cald ca de aia am pornit totul la 9 … dimineata). Desigur, dupa ce scanam codul primeam o ghicitoare care, odata descifrata ne dezvaluia urmatoarea locatie.

Eu cu IOANA am fost impreuna cu gasca din Cluj (TVdece + Gaben cu doamna) si ne-am plimbat putin prin oras. START-ul a fost din Casa de Cultura a Municipiului Oradea unde am rezolvat prima ghicitoare.

SI asa, prima oprire a fost la Turnul Primariei Oradea, de unde am plecat primii:

… am plecat primii spre urmatorul loc: Palatul Baroc Oradea … cladirea fostului Muzeu care a fost revendicata blablabla [poate cu alta ocazie]

Urmatorul indiciu ne-a adus din nou in Centrul Orasului … la Teatru, ca mai apoi sa o luam incet catre Pasajul Vulturul Negru.

De aici am plecat spre ultima locatie …

in Cetatea Oradea unde ne-am intalnit cu echipa din Timisoara care a terminat prima QR Code Hunt-ul. Dupa aceea si-au facut aparitia si celelalte 2 echipe: Bucuresti si Mixta (a se intelege Sibiu, Alba-Iulia si Arad)

Indiciul final a fost pe ditamai panoul si cu ocazia aceasta s-a lansat oficial si site-ul Toamnei Oradene editia a XXI-a:

Aici am poposit putin, ne-am tras sufletele. Cei dornici au tras si cu arcul …

O zi excelenta :-) si sper ca le-a placut initiativa.

TO BE CONTINUED…

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.