Roadtrip Cluj-Napoca 27.08.2011 – prima parte // drumul + Iulius Mall

Incepem cu inceputul ca asa e frumos. Motivul pentru care ne-am carat ass-urile in Cluj-Napoca a fost datorita Mirelei care a dat examenul(/examenele) sa intre la Doctorat. Our Miri has grown :(((

Anyfart, ideea i-a apartinut stimabilei de mai sus sa o acompaniem pe acolo si sa ne petrecem o zi in Cluj (lucru care nu ne e strain). Zis si facut, am decis ca Eu, Ana, Nicoleta, Adrian sa mergem sambata in Cluj sa ii tinem galerie cretei ca ulterior sa ne petrecem ziua prin Cluj. Am decis sa pornim pe la 9 dimineata din Oradea si asta s-a si intamplat … MINUNE MARE ca de obicei ne coim mult. Drumul pana in Cluj a fost foarte ok, nu PREA a fost trafic si am fost relativ multumit de calitatea lui, fara prea multe cratere in care sa iti rupi masina. Totul a decurs fara probleme pe tema asta ca doar e sofer bun in spatele siglei Peugeot :-)

Eu sunt oradean (noutate) si nu sunt obisnuit deloc cu troleibuze … si acuma ma minunez de ce naiba s-or complicat cu cabluri … in fine. Faza EPICA pe care am facut-o a fost cand am mers pe mana”localnicului” Demianenco(Adi) sa “o iau tot in fata” desi am vazut semnul de INTERZIS. E vorba de str. Memorandumului si am aflat la prima trecere de pietoni ca de fapt pe acolo au voie doar troleibuzele, nu si soferii … desteptul de Adi m-a bagat pe interzis :-) MERSI ADI.

Ce sa mai zic ca mi-a spart si gingia … asta e partea a doua :-) Ma bucur ca ceasu tau nu a patit nimic ca doar noi ti l-am luat.

Dupa ce am cules-o pe Mirela de pe strada Horia(Horea … nu mai stiu) directia a fost IULIUS MALL pentru ca eu crapam de foame si vroiam sa ajung la KFC iar Mirela+Nico crapau de sete si vroiau sa mearga la Starbucks. KFC-u din Oradea e inchis deja de destul de mult timp pana se renoveaza Lotusul si abia asteptam sa simt in gura din nou gust de Crispy Strips.

 

// In articolul urmator voi vorbi despre ce am facut dupa ce am iesit din Iulius, plimbarea prin zona centrala a Clujului.

Facebook comments:

You may also like...

6 Responses

  1. LeNoR says:

    Autobuzzzzzzz in lesa aka troleu !!!!!!!

  2. Miri says:

    Indeed I have grown! Astept dupa voi acuma :)))))

  3. demianenco says:

    … cu placere :D

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: