Sacalii din parcari ~ parcare de domiciliu

Acum fiind seara (~ ora 23) am zis sa dau o raita cu masina prin parcarea de domiciliu de pe Leonardo da Vinci daca tot am ajuns la ora asta acasa … sa vad daca sunt locuri libere.

Desigur, de indata ce am intrat in parcare, deja cativa vecini (si nu putini) s-au aratat la balcoane sau la geamurile camerelor sa vada unde parchez sa nu cumva sa parchez pe locul lor. Majoritatea locurilor de parcare s-au dat pe acolo. Acum, impreuna cu doamna de la asociatie incercam sa luam si noi (blocu nostru) vreo 3-4 locuri DAR cred ca va fi un lucru IMPOSIBIL datorita faptului ca majoritatea sunt date deja. Am vizat un loc, acum asteptam conform procedurilor sa isi aleaga si vecinii care mai doresc URMAND ca mai apoi sa readucem “fisa cu doleante” la SERVICIU PARCARI ca sa vedem daca avem noroc sau nu.

In cazul in care suntem 2 care vrem acelasi loc, se ajunge la licitatie si cine da cel mai mult are locul. SINCER, nu ma omor dupa locul pe care l-am vizat ca deh .. e printre ultimele si e central. DAR daca cumva voi fi in razboi cu vreunul, cu siguranta nu il voi lasa sa ia locul la pretul standard (100RON/am). Cel putin 170 sa dea pe el daca il vrea :)

Cand o sa termin cu tot talmes-balmesul asta cu actele .. o sa fac un articol  sa vada si altii cat e de complicat sa iei un loc de parcare, dpdv al unei asociatii ca doar … de ce sa nu ne ingroape in acte daca au posibilitatea? PUTEAU la fel de bine sa dea locurile pe baza unui ACT DE PROPRIETATE + TALONUL MASINII (pe persoana fizica) …  si sa isi faca o baza de date din care sa nu reiasa mai mult de 1 LOC/apartament.

Si cam asta e cu vulturii de aici. SUNT SIGUR ca daca parcam pe ORICE LOC se gasea vreunu sau vreuna sa iasa si sa faca scandal. GARANTAT.

Incultii … ca doar DE CE SA URLI?

Parcare de domiciliu ne trebuie noua … un alt motiv sa iti urci vecinii in cap.

Facebook comments:

You may also like...

2 Responses

  1. Andreea says:

    Mai stii de tragerea la sorti pt un loc de parcare?:)

  2. E de bine ca in Galati nu am patit asa ceva. Ai un pic de treaba cu cel loc de parcare, nu gluma :).

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: