scurte de 8 august 2011

  1. De unde era sa stiu daca nu de la prietenul brasovean Manuel Cheta ca INTERNETUL IMPLINESTE 20 DE ANI. Dupa ce am citit articolul mi-am dat seama cat de MULT a evoluat internetul de la aparitia primei pagini web, care o puteti accesa de pe blogul lui Manuel. Ce pot sa zic eu … La Multi Ani si iti doresc si eu ce iti doreste Manu … LIBERTATE, desi in unele tari esti cam restrictionat, lasa, poate o sa le vina mintea la cap si lor.
  2. Pe Mashable am dat de un articol extrem de interesant despre: 10 pasi cum sa iti asiguri intimitatea cand calatoresti. Voi dezvolta cateva din ele. Una din cele mai utile dar si cu doua taisuri mi se pare punctul 3 unde iti zice ca nu e indicat sa spui in ONLINE ca pleci de acasa pentru ca asta e un fel de invitatie pentru hoti sa-ti sparga casa. La mine nu-i stres, inca is parazit pe spinarea parintilor :) // Si punctul 7 e foarte OK … sa iti pui parola pe ORICE ! telefon/pc etc. // Cu ce nu as fi de acord in totalitate e sa-ti lasi Laptopul acasa. Cat timp ai parola pe el il vad un semi MUST-HAVE pentru ca in primul rand daca stii ca esti pozeras AI unde sa iti stochezi datele ca sa o iei de la capat. Nu neaparat sa stai pe net … asta faci acasa.
  3. Manafu a pus pe twitter un link catre un infografic smecher: Cat costa social-media ? -> CLICK ca sa vedeti :-)
  4. Dispecerat de urgenta 112 pentru surdo-muti la Buzau ! Proiectul va fi disponibil in aproximati 1-2 luni conform initiatorilor lui. Solutia optima pentru acest proiect e exact cum scrie si in articol: O camera web. E posibil sa fie foarte greu pentru ca acum un surdo-mut va fi practic conditionat de folosirea tehnologiei. Nu ar fi greu, dar daca nu a mai facut cunostinta cu ea pana acuma, va fi dificil. Aici ma refer la Pc/Laptop/Internet … sunt fel de fel de oameni, trebuie sa acceptam lucrul acesta si de asemenea sa fim constienti ca nu toti sunt ca noi, nu toti stiu ce-i ala un internet.

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.