Tipuri de femei pe care barbatii nu le pot suferi

Ideea postul mi-a venit de la articolul de pe realitatea.net. Daca stau si ma gandesc bine, sunt cateva tipuri pe care, la modul general sunt detestate de barbati, hai sa vedem care sunt:

Femeile vesnic nemultumite.

Daca vreti parerea mea sincera eu cred ca asta va defineste pe voi. Voi sunteti mereu nemultumite iar noi suntem porci. Tipul acesta de femeie barfeste la scala mondiala si intotdeauna vede jumatatea goala a paharului in orice situatie. Personal, nu pot sa stau langa o astfel de femeie care nu stie transforma lucrurile negative in pozitive. Incearca sa vezi cum e … ca nu iti strica. De asemenea, la fel ca si identitatea constructorilor marilor piramide ne intrebam … De ce sunt nemultumite femeile ? … raspuns din parti.

Femeile obsedate de calorii.

Hopaaa, domeniul asta e unul sensibil pentru ca, orice fata cu capul pe umeri are grija de silueta ei. Doar nu vrei sa urle lumea dupa tine pe strada: “Hei porky, McDonalds is in the other way” (am scris pe engleza pentru ca e mai amuzant pentru mine). Un lucru care nu suportam este ca atunci cand cumparam un produs, il cumparam ca ne place, nu avem nevoie de companioane care intoarc produsu pe dos sa caute caloriile. Sfatul meu pentru voi: Mergeti la sala, si puteti baga in gura ce vreti .. CHIAR ce vreti :-)

Femeile geloase/invidioase.

Majoritatea sunteti invidioase insa o mare parte duceti invidia la un alt nivel. Nu sunteti in masura sa interziceti nimanui sa nu se vada cu X Y, dar gestul in sine atrage dupa sine reactii neasteptate din partea noastra. De la cei mai calmi: cateva vorbe dure … la cei mai putin calmi si atunci o sa va cumparati ceva mai mult fond de ten. De asemenea, sunt mandru ca INCA nu am avut parte de o asemenea categorie; ce mai … stiu sa le aleg :))

Femeile obsedate de munca.

Din pacate si aici vorbim de o mana mare de femei, care sper sa inteleaga ca munca trebuie sa fie pe locul 2. Mereu pe locul doi, pentru ca e o greseala sa pui munca pe locul 1, asta inseamna ca NU AI VIATA personala. Cu siguranta daca vei vorbi cu barbatul tau doar despre munca, vei ajunge sa vorbesti singura intr-un final.

Femeile care dau sfaturi tot timpul.

Din punctul meu de vedere le declar cele mai enervante. Sfaturile le acceptam cu placere de la parinti, frati, rude insa nu de la partera de viata. E foarte simplu de ce nu, pentru ca hai sa spunem ca dai un sfat doua dar deja devine enervant si iti intra “pe sistem” si vei ajunge un fel de pisica scapata de sub control unde totul trebuie sa fie perfect.

Femeile care se plang mereu.

Ce e interesant la acest gen de femei, este ca desi te irita din cale afara sunt si recunoscatoare, pentru ca atunci barbatul devine “un ascultator bun”. Cred ca doar daca sunt filmate si puse sa urmareasca cum se comporta pot sa inceteze sa se mai planga mereu de orice. “Asta e prea rece“, “asta nu e la locu lui“, “afara ploua“, “de ce e asa frig” etc etc

Unde va incadrati ?:)

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.