Oamenii și părerile lor 21.09.2016

Povestioara e una chiar foarte scurtă dar pe cât de scurtă pe atât de amuzantă.

În cursul zilei de ieri eram ÎN tramvai (nu PE tramvai cum “se zice”), mă îndreptam spre casă. Era ~ ora 17:15 când tramvaiul în care eram s-a oprit între stația Lotus și Bisericuță (direcția de mers către capăt). Fiind aproape de casă, am coborât din tramvai și am luat-o pe jos. Am fost în al doilea vagon deci când am ajuns în față unde vatmanul era deja coborât, am asistat la o discuție mai mult decât amuzantă.

Un bătrânel se lua de vatman că e mână în mână cu taximetriștii și că are firmă de taxi. Bănuiesc că a zis asta pentru că tramvaiul nu prezenta nicio defecțiunea vizibilă. A tot ținut-o pe a lui ca după aia să dea vina pe guvern că s-a oprit tramvaiul la Oradea.

Oradea - tramvaiul Catena (4)

Vatmanul ce să facă … “da domnule, am firma mea de taxi”, era de acord cu tot ce zicea omu numa să îl lase în pace dar nici vorbă de așa ceva. Se ținea bătrânelu scai de el.

Dacă aruncai o privire către oamenii din jur … toți erau cu zâmbetul pe buze. Parcă nici nu prea mai conta că s-a defectat tramvaiul și trebuie să o luăm pe jos. S-a reluat traficul după 5 – 7 minute, nu a fost nimic grav.

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.