7card nu promoveaza nicidecum sportul

Începem cu ce au ei pe prima pagină pe site:

E un abonament? E o aplicație? E 7card!
Întinde-te, rostogolește-te, bălăcește-te, ai de unde alege! Când ești abonat 7card, ai acces la zeeeeci de activități: escaladă pentru privit frumosul de sus, squash pentru amețit fluturii din stomac, fitness&aerobic ca să pleci fredonând de la sală, dansuri, yoga +multe altele!

7card.ro

Și acum povestea:

La sala de fitness merg de la începutul anului și încerc să mențin o prezență de 5-6 zile / săptămână. Mai haos decât mine bagă prietenul Sebi care merge mai mereu 7 zile / săptămână. De ceva timp am acceptat să fiu his +1 la 7card … la niște calcule simple 1 lună ieșea gratuit dacă ne raportam la 12 luni. Oricum scanam un QR ca să intru în sală deci îmi era cam indiferent ce aplicație deschid ca să fac asta. Din câte am înțeles, pe contul în cauză am fi nu mai mult de 10 persoane, toți plătitori cu mențiunea că 3 au achitat în avans pe 1 an de zile.

Astăzi m-am trezit cu următorul mail:

L-am întrebat pe Sebi ce s-a întâmplat și acum povestea devine interesantă. A primit și el un mail:

Am aflat de asemenea că cei de la 7card i-au sunat pe câțiva de pe abonament și i-au luat la întrebări că de câte ori, unde, ce, cum merg la sală.

TELEFONIC a fost anunțat mon amie de rezilierea contractului pentru și atenție aici: NERENTABILITATE că suntem prea activi !!!

Trebuie să știți un lucru despre ei – fiecare abonat are dreptul la O SINGURĂ UTILIZARE A SERVICIULUI ÎNTR-O ZI.

Toți am respectat termenul ăsta, oricum nu ai cum să intri de 2 ori într-o zi cu acel QR din aplicație și se pare că propriile condiții nu par foarte rentabile pentru ei.

Păi cum vine asta ? Ăștia vor să plătești 129 lei lunar dar s-o crezi tu că poți folosi serviciul așa cum e descris chiar ei îl promovează.

Eu n-am citit contractul, dar vor fi studiate condițiile de reziliere. Dacă au făcut un OOPS și legal se va putea face ceva … se va face.

Prezentând doar fapte aici, vă las pe voi să vă faceți propria părere despre 7card.

Cert e că noi am terminat-o cu ei.

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.