Cum să scot bani de la bancomat și să-i las acolo?

Foarte simplu!

Întâmplarea făcea că vorbeam la telefon și va să zică eram concentrat pe discuție.

Eu, client ING, m-am dus la un bancomad BRD din Aushopping Oradea să scot 100 de lei și după ce am făcut toți pașii ca să iasă banii (fără să cer chitanță evident), am plecat fără să-i scot fizic din slot-ul aparatului. M-am dus în treaba mea și dupa 30 de minute am realizat. Inițial m-am resemnat că deh .. prostia mea DAR apoi mi-am zis IA STAI AȘA. Ce contează suma? sunt bani lucrați cinstiți .. hai să văd ce pot face.

M-am întors la bancomat, evident că nu era nimic dar aveam speranțe că băieții de la chei de lângă bancomat au primit 100 lei de la un bun samaritean care a observat suma dar nicio șansă. Mi-a zis tipul de acolo că dacă nu scot banii din bancomat, în aproximativ 15 secunde (+/-) bancomatul îi trage înapoi. Puțin m-am luminat la față când am auzit lucrul ăsta sincer. Văzând că e cameră de filmat deasupra bancomatelor (sunt mai multe acolo), l-am întrebat pe băiatul de la chei unde e biroul de informații al mall-ului să văd dacă pot face o sesizare și dacă s-ar putea uita cineva pe camere cândva … când își fac timp. M-a direcționat la Informații Clienți Auchan dar doamna de acolo mă putea ajuta doar cu infomații Auchan nu cu informații ce țin de Aushopping (de galerie). Drept urmare mi-a dat numărul de la o persoană care e responsabil de galerie. Am sunat dar nu mi-a răspuns nimeni și nici nu am fost sunat ulterior … cam dezamăgitor.

Am sunat la BRD unde doamna simpatică de la Relații Clienți mi-a recomandat să sun la banca unde am cardul că ei pot solicita BRD-ului să verifice dacă suma în cauză s-a tras sau nu din bancomat.

Am sunat la ING unde am descris situația și am menționat doamnei cu cine am vorbit că am speranțe mici să îmi recuperez suma că e 100% din prostia mea DAR spre suprinderea mea doamna de la Relații Clienți mi-a zis că aparent se întâmplă des treaba asta (auzind-o, chiar am zâmbit și așa m-am bucurat că nu-s singuru aerian de pe planeta asta). În 24 de ore am avut banii înapoi în cont, aparent bancomatul BRD a retras suma pentru că nu am ridicat-i în timp.

Ziceți-mi că și voi ați pățit măcar o dată treaba asta să mă simt și mai bine :)))))

Facebook comments:

You may also like...

3 Responses

  1. Francisc says:

    Niciodată. Am un prieten care uită de fiecare dată cardul când plătește cu el. Nu are contactless. Il baga in POS, plateste si pleaca fara sa ia cardul.

  2. Nicolae Toth says:

    Mie mi-a retras bacomatul inapoi banii inainte sa apuc sa ii scot (3000 Ron), eu pierzind un pic timp incercand sa bag cardul intr-o husa , inapoi in portofel. Dar am facut plingere la banca (BCR) , sa verificat bancomatul , si parca a doua zi am avut banii inapoi pe card.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: