Cateva scurte pentru Oradeni [15.02.2011]

Oradeni, probabil va intereseaza cateva stiri locale … pe mine chiar ma intereseaza asa ca, va aduc la cunostinta (daca nu stiati) ca :

– Directorul general Real: “Vrem cat mai multe produse romanesti pe rafturile noastre”
[articol intreg] // Articolul e despre cum trebuie sa punem accent pe produsele locale ca avem potential imens. Daca esti interesat te invit sa-l citesti

– O noua interesectie va fi amenajata in Oradea [articol intreg] // Noua intersectie va fi pentru strazile Horea, Sucevei, Alexandru Vlahuta, Nicolaus Olahus si Ion Vidu si arata cam asa :

– Autoturismele cu masa intre 5 si 7,5 tone nu mai pot circula in Oradea fara autorizatie speciala [articol intreg] // Autorizatiile vor costa intre  50 – 2.000 lei asta in functie de perioada pentru care vor fi eliberate. AMENDA poate sa ajunga si la 2.500 lei

– Primaria va aduna vehiculele abandonate de pe strazile Oradiei [articol intreg] // am si eu pe aici vreo 2, sper sa le ia ca numa ocupa loc degeaba. Decat sa le tine in fata blocului sa le mance poțocii, mai bine le-ar duce la fier vechi sau la țară daca li-s dragi.

p.s. sa nu uitam pe site-ul Municipiului Oradea www.oradea.ro

Facebook comments:

You may also like...

3 Responses

 1. aNDRIIpOPA says:

  Imi place mie o chestie la intersectiile noi din Oradea: sunt facute cu curu’. Sa ma explic: Daca ai fost in zona din desenul atasat articolului, stii ca acum exista 2 treceri de pietoni puse anapoda. Ei bine, aceste treceri de pietoni raman asa, adica anapoda, in mijlocul intersectiei, in loc sa fie puse la intrarile in intersectie, cum ar fi normal. In afara de asta, de pe Sucevei nu se ca putea vira la stanga pe Titu Maiorescu (aia mare din mijloc sus) daca vii dinspre Parcul Balcescu.
  In alta ordine de idei, se va taia dintr-un spatiu verde, iar pe actuala sosea se va reface putin spatiu verde, dar pun pariu ca si ala in spiritul romanesc de pana acum va fi facut astfel: scoatem asfaltul, dar lasam straturile de balast care s-au depus de-a lungul a peste 100 de ani (daca nu chiar si betonul pe alocuri), iar peste ele punem pamant si iarba. Pe urma ne miram ca nu cresc copacii pe noul spatiu verde.
  Din pacate incep sa nu mai cred in buna intentie a autoritatilor locale, cel putin dupa giratia-turbata din Piata Independentei-Clujului-Averescu.

 2. Mortu says:

  @andriipopa, ce ai zice daca pe horea ar face ca pe Dacia ?:) Pe mijloc sa puna putin pamant si ceva ornamente florale :>

 3. aNDRIIpOPA says:

  Oricum pun pământ peste tot şi p’ormă se miră că e plin oraşul de noroi. A se vedea lucrările de pe Decebal (înspre grădina zoologică).

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: