Nu strica sa stii ~ 26.04.2011

– AVENTURA CU TAXIUL: doi americani au mers 4.500 de Km cu TAXIUL. Cat a costat si de ce au facut-o [articol sursa] // Isprava celor 2 (Dan si John) a inceput dupa ce au baut cateva beri la ziua tatalui lui John, fost sofer de taxi dupa spusele “batranului” ca nici o masina galbena nu ar face o calatorie atat de lunga. Mergand pe principiu “serioooooooooooooooooooooooos ?” ajutati si de putintel alcool, cei 2 s-au urcat in taxi-ul lui Mohammed Alam si s-au inteles la suma de 5.000 de dolari. Cu siguranta stiti ca NY este pe coasta de Est si Los Angeles tocmai in coasta de Vest … cu alta cuvinte excursia a durat undeva la 6 zile si au parcurs 4.500 de km. A fost ce-i drept si o oprire la Las Vegas unde au castigat 2.000 $ la jocurile de noroc. // EU am totusi 2 lucruri sa spun in legatura cu aceasta povestioara : 1. Cand am citit primul asa in graba am crezut ca e vorba de vreo teapa si 2. nu ma asteptam ca nationalitatea taximetrului sa fie americana :-)

– CAINELE care FACE PATUL, CURATA GEAMURILE si BAGA RUFELE LA SPALAT [articol sursa] // Nu am ce sa spun, doar uitati-va la video :-)

– Rapperul Lil Wayne: “Am doi rechini acasa, ca animale de companie!” [articol sursa] // intr-un interviu acordat Interview Magazine Rapperul a dezvaluit faptul ca are ca animale de companie 2 rechini insa nu au spus din ce specie fac parte. Ce mai … unii chiar isi permit. Primul are undeva la 30cm iar al doilea e putin mai mare undeva la 60cm  .. pui pentru moment.

– 20 km, zona interzisa in jurul centralei Fukushima [articol sursa]

Facebook comments:

You may also like...

2 Responses

  1. Andreea says:

    Cainele este genial :X

  2. Andrei 2/3 says:

    ar fi interesant de vazut daca Lil Wayne doarme cu pet`urile…

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: