Restaurantul chinezesc Feng

Mie imi place mancarea chinezeasca, drept urmare am fost foarte dezamagit cand s-a desfiintat Dragonul Rosu din centru. Imi comandam mancare atat acasa cat si la lucru de acolo insa acum, o persoana pe care vreau s-o tin in anonimat (Ramona) mi-a dat alternativa si anume Restaurantul chinezesc Feng care se afla in incinta Real 1, str. Ogorului nr 171. E fix cum intri pe a doua intrare (intrarea mai aproape de Obi) prima la dreapta :-). Fac si livrari la domiciliu pentru o comanda de minim 20 de lei. Pentru livrari la domiciliu se apeleaza numarul 0743.868.816 de Luni pana Duminica intre 10:00 – 21:00.

Ce se merita sa mananci aici ? Ei bine, ai 2 meniuri :

Meniul mic – Spaghete sau orez (150g) + 2 feluri de carne (150g) la alegere ~ 10 RON

Meniul mare – Spaghete sau orez (200g) + 4 feluri de carne (300g) ~ 16 RON

Ieri am fost acolo prima oara si mi-am comandat meniul mic Orez amestecat (prajit+alb) + Pui cu susan dulce si pui american dulce.Mi-a pus si ceva sos da nu mai stiu cum se numea … ceva cu bambus cred. De asemenea mi-a dat si ceva iute separat si nu mai stiu ce care daca vroiam le puneam peste daca nu nu. Tin sa va spun ca atata carne am avut in farfurie ca nu am vazut orezul. Cu alte cuvinte nu se zgarcesc si daca atata e la 10 ron nu-mi pot imagina ce imi pune la 16 ron. Probabil ma infometez 2 zile apoi o sa comand meniul mare acasa.

Din pacate nu au site pe internet, cu siguranta se vor ocupa si de treaba asta in curand. Ce mi-a spus tipa care lucreaza acolo care apropo e foarte “lively” sa spunem asa e ca si cei din Nufaru vin aici sa manance si nu la restaurantul chinezesc din Lotus. Drept e ca mie nu`mi place cum arata cel din Lotus si de aia nu m-am dus niciodata le el. AM zis ca acuma aveti +1 dinaia ca si eu tot langa Lotus stau si o sa vin aici haha :)

O sa editez postul ceva mai pe seara sa va pun o poza cu meniul + preturi daca nu vreti sa comandati unul din cele 2 Meniuri.

Facebook comments:

You may also like...

2 Responses

  1. Razvan says:

    Pe Calea Aradulu (nr.31) mai este un restaurant chinezesc “Wang Dinasty” foarte bun. Nu e in regim fast-food. Au bucatar chinez si o varietate in meniu, ambientul e la fel. Recomand!

    Tin minte ca in urma cu 10 ani era un restaurant chinezesc pe Calea Republicii (inspre gara). Acolo am mancat broscute prima oara si specialitati cu fructe de mare si alge! :D

  2. Mortu says:

    @Razvan – stiam de el doar ca acela e restaurant si este scump. Asta, cum e fastfood e numa bun :D

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: